Hotel HAMBURG është i lumtur t'ju mirëpres
hotel Hamburg

Përjetoni pasionin e mikpritjes

Kur hyni në një dhomë hoteli, mbyllni derën, dhe e dini se ekziston një fshehtësi, ekziston një luks, ekziston fantazia. Ka rehati. Ka siguri.

King Size
King Size

King Size

Nuk është egoiste të duash veten, të kujdesesh për veten dhe ta bësh lumturinë tënde një përparësi. Është e nevojshme. Ruani qetësinë dhe bëni një plan të kujdesit për veten.

Deluxe Double

Brenda jush ka një qetësi dhe një vend të shenjtë në të cilin mund të tërhiqeni në çdo kohë dhe të jeni vetvetja.

Deluxe Double
Jacuzzi Room
Superior Triple

Superior Triple

Të qetësohesh në shtratin e dhomës të hotelit duke parë televizor, ndërsa vesh pizhame, është ndonjëherë pjesa më e mirë e pushimeve.

Deluxe Single

Një mjedis që ofron strehim dhe shërbime ndihmëse për njerëzit larg shtëpisë.

Deluxe Single
Jacuzzi Room
Superior Double

Superior Double

Ndërsa hoteli është një vend takimi i elitave sociale, gjithë hiri dhe etiketimi i shoqëruar me shoqërinë e mirë hyn në lojë.

Suite

Këtu jam, në një dhomë të bukur hoteli, me banjën time. Unë kurrë nuk kam përjetuar një luks kaq të pabesueshëm.

Suite
Suita elegante

Rahati e pa imagjinuar

smoking free
king beds
Restaurant
Restaurant i shkëlqyeshëm

Restaurant & Bar

restaurant

Atmosfera perfekte për të kaluar një kohë të mirë. Pije të bëra në mënyrë të veçant, të shoqëruara me vende të rehatshme për t'u ulur, e bëjnë këtë vend ideal për të kaluar një kohë të mrekullueshme.

lidhu me ne

na kontaktoni

Adresa:

Boulevard Krste Misirkov 61

Qyteti:

Skopje

Check-In:

14:00 pm

Numri telefonit:

(+389) 71 305 353

Posta Elektronike:

reservation@hotelhamburg.mk

Check-Out:

11:00 am

hapur prej: 8am - 10pm

+389 (0) 71 30 53 53